دسته‌ها
تصاویر جذاب و دیدنی

پيرزن ٩٠ ساله امريكايى ديپلم گرفت!

النور بنز» یك زن 90 ساله اهل شیكاگو در ایالت «ایلینویز» آمریكا است كه در سال 1936 میلادی و همزمان با بروز بحران اقتصادی همه گیر در آن سال‌ها مجبور شد، برای آن كه كمك خرج خانواده‌ باشد، ترك تحصیل كند.
این زن در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، خاطر نشان كرد: در آن زمان در دبیرستان دولتی «كیس ویو» مشغول به تحصیل بودم، اما بحران اقتصادی تمام آرزوها و رویاهایم را نابود كرد، چرا كه قصد داشتم پس از اتمام متوسطه وارد دانشگاه شده و در رشته حقوق ادامه تحصیل دهم.
وی افزود: با آن كه علاقه زیادی به ادامه تحصیل داشتم، برای آن كه به خانواده‌ام در تامین مخارج كمك كنم، مجبور شدم درس و مدرسه را رها كنم، اما همیشه در فكر این مساله بودم كه ادامه تحصیل بدهم و منابع درسی دبیرستان را طی این چند سال مطالعه كردم، تا این كه موفق شدم امسال در سن 90 سالگی دیپلم خود را از همان دبیرستان بگیرم.
«بنز» 90 ساله، 15 فرزند، 54 نوه و 37 نتیجه دارد.

Stubborn Granny

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *