«چامات پالیهاپیتیا» که سال ۲۰۰۷ به فیس بوک پیوست و به «مارک زوکربرگ» کمکهای فراوانی کرد تا تعداد کاربران این اپلیکیشن افزایش یابد، در مصاحبهای جنجالی گفت که از ایجاد فیس بوک بشدت احساس گناه می کند چون معتقد است درواقع ابزاری خلق شده است که باعث ازهم گسیختگی تار و پود جامعه و پیوندهای آن شده است.
وی هرچند منکر تلاشهای فیسبوک و برخی توانمندیهای آن نیست ولی یکی از مشکلات فیسبوک و سایر شبکههای اجتماعی را اخبار دروغ و جعلی منتشر شده دانست و یادآور شد که هرگز اجازه نمیدهد فرزندش به فیسبوک که روزگاری همه تلاشش را برای ارتقای آن کشیده، راه یابد.
اما فیسبوک در پاسخ، بدون هیچ عصبانیت و دفاع جنجالی، به «چامات پالیهاپیتیا» یادآور شد که وی مدت زیادی است از این شبکه اجتماعی دور بوده و شاید بسیاری از قابلیتهای جدید آن را نمیداند. سخنگوی فیسبوک دراین باره گفت: وی 6سال از فیسبوک دور بوده و هرچند در آن زمان ما بیشتر به دنبال تجربههای جدید شبکههای اجتماعی در جهان بودیم ولی سپس دریافتیم که به موازات رشد این شبکه اجتماعی، باید مسئولیتهایمان نیز تغییر کند.
درواقع ما از تجارب نخست خود برای بهره وری بیشتر استفاده کردهایم. ما تاکنون با استفاده از افراد صاحبنظر و محققان در سراسر جهان تحقیقات زیادی انجام دادهایم تا دریابیم که پلتفرم ما چگونه بر وضعیت زندگی مردم تاثیر میگذارد. همچنین بخش عمده ای از سرمایهگذاری خود را در زمینه تکنولوژیهای مختلف انجام دادهایم تا مردم در هر وضعیت اقتصادی بتوانند از امکانات ما بهره بگیرند.
«مارک زوکربرگ» مدیرعامل فیسبوک نیز با اشاره به این که روزانه 1.3میلیارد کاربر از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند، گفت: ما می خواهیم حتی اگر میزان سودمان هم کمتر شود ولی سرمایه گذاریهایمان در جاهای درست انجام شود و درواقع شاهد رفاه بیشتر همه مردم جهان باشیم.
ایران آنلاین
گردآوری:مجله یک پارس