در پی اعدام شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان به دست سعودی ها، جمعی از هموطنانمان در مشهد مقدس مقابل کنسولگری عربستان در این شهر تجمع کردند.
به گزارش «یک پارس»، معترضان در زیر بارش باران با سر دادن شعارهایی همچون «حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست»، «مرگ بر سلفی» و «مرگ بر تکفیری» و در دست داشتن پارچه نوشته هایی با مضمون «ما تا آخر ایستادهایم»، جنایت آل سعود را محکوم کردند.
شهروندان مشهدی با در دست داشتن تصاویری از شهید آیت الله نمر و سر دادن شعار «سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن» خواستار واکنش جهانی به ویژه مسلمانان نسبت به اقدام تفرقه افکنانه رژیم آل سعود شدند.
در ادامه این تجمع که عصر امروز آغاز شده بود، برخی از معترضان پرچم عربستان را از سر در کنسولگری پایین کشیدند و با پرتاب ترقه های دست ساز به ساختمان کنسولگری، موجبات آتش گرفتن بخشی از این ساختمان را فراهم آوردند.
میتوانید گوشهای از اعتراضات صورت گرفته را به روایت فیلم رسیده به «یکپارس» مشاهده نمایید: