یک عضو داعش ‘مادرش را اعدام کرد’


daeshبه گفته فعالان در سوریه، یکی از پیکارجویان گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) مادرش را به این دلیل که او را تشویق می‌کرده این گروه را ترک کند، در ملاعام کشته است.

به گزارش یک پارس به نقل از بی بی سی   گروه دیده‌بان حقوق بشر سوریه که مرکز آن در لندن است و همچنین گروه “رقه در سکوت قربانی می‌شود” به نقل از شاهدان عینی در شهر رقه در سوریه گفته‌اند که این عضو داعش با شلیک گلوله به سر مادرش او را کشته است.

شهر رقه مرکز ‘خلافت’ گروه داعش در سوریه است.

منابعی در داخل شهر رقه گفته‌اند که این مرد به سایر اعضای داعش گفته که مادرش به او هشدار داده بود که نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا این گروه را نابود خواهند کرد و آنها باید این شهر را ترک کنند.

گفته می‌شود که این عضو داعش بعدا صحبت‌های مادرش را به این گروه اطلاع داده و آنها دستور مرگ مادرش را به او دادند.

گزارش شده که این مرد در حضور صدها نفر با شلیک گلوله به سر مادرش او را می‌کشد.

داعش در حال حاضر مناطق وسیعی از عراق و سوریه را در اختیار دارد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *