
او در دهههای 20 و 30 میلادی نخستین بارقههای استعدادش را در دنیای مد به نمایش گذاشت، هر چند آن دوران دنیا درگیر تبعات تلخ جنگ جهانی اول بود. در آن دوران هنرمندان آمریکایی تلاش میکردند از رقبای اروپاییشان عقب نمانند و در این میان صنعت مد از جمله عرصههایی بود که در آن هنرمندان زیادی پا به عرصه وجود گذاشتند.
النور لامبرت در دوران کاری خود یکی از چهرههای برجسته در حوزه طراحی داخلی، مد و دیگر عرصههای هنر محسوب میشد و حتی کم نیستند کسانی که میگویند لامبرت مد را به بخش زندهای از زندگی روزمره مردم در آمریکا تبدیل کرد. او که در ایندیانای آمریکا چشم به جهان گشود در جوانی وارد انستیتو هنر John Herron در ایندیاناپولیس و همچنین انستیتو هنر شیکاگو شد. او دروس مربوط به پیکرهتراشی را نیز مطالعه میکرد و به تدریج به یک طراح حرفهای در نیویورک تبدیل شد.
نخستین حرفهاش کار در یک آژانس تبلیغات در منهتن آمریکا بود که طی آن برنامههای مختلفی برای ناشران کتاب، گالریهای هنری و هنرمندان ترتیب میداد. او همچنین مدیر رسانهای موزه هنر آمریکای Whitney در اوایل دهه 30 میلادی بود. النور یکی از مؤسسان موزه هنر مدرن آمریکا نیز شناخته میشود.
این هنرمند در طراحی لباس حرفهای قاطعانه خود را با شکوهی بینظیر به نمایش میگذاشت. او اعتقاد داشت که طراحی لباس را باید هنر دستهای افراد نابغهای دانست که چهره شهرها را با نوع پوششی که روانه بازار میکنند متحول میکنند.
او دو بار در سالهای 1959 و 1967 از سوی وزارت خارجه آمریکا مجوز برگزاری نمایشهای مد در روسیه را دریافت کرد. اما این تازه بخشی از هنرنمایی بینالمللی النور بود. او در ژاپن، آلمان، سوئیس، انگلیس، ایتالیا و استرالیا نیز نمایشگاههای مد برگزار میکرد.
از این هنرمند به عنوان بنیانگذار شورای طراحان مد آمریکا نیز یاد میشود. النور در سال 2003 از دنیا رفت.
مد آنلاین