ماه بانو معصوم زاده در رابطه با روش های مقابله با حساسیت های فصلی در طب سنتی گفت: بهار بهترین و معتدل ترین فصل سال است و اگر خود را در معرض هوای بهاری قرار دهیم خون ما نیز به اعتدال در خواهد آمد.
این متخصص طب سنتی افزود: فصل بهار بهترین حالت سلامتی را برای انسان به ارمغان می آورد، تحرک و در معرض هوا بودن در این فصل بسیار خوب است اما تحرکات نباید خیلی تند باشند و خستگی مفرط ایجاد کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر تاکید کرد: به دنبال بادهای بهاری و تغییرات فصلی ، هیجانات بدن نیز زیاد می شود بنابراین بهترین راه برای پاک سازی خون انجام حجامت است.
معصوم زاده ادامه داد: افزایش دفع نیز یکی دیگر از راههای پاک سازی بدن است که با خوردن انجیر، سوپ و آش ها می توان دستگاه گوارشی را روان کرد و به پاکسازی بدن کمک نمود.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: تا حد امکان از مصرف شرینی ها و غذاهای گوشتی پرهیز شود اما بهتر است از روزانه نصف استکان سکنجبین که به عنوان دافع کلیه ی اخلاط مضر بدن است، استفاده شود.
وی افزود: شربت لیمو، آلبالو، زرشک ، انار ، آب دوغ، ماءالشعیر سنتی و یاماءالجبن و جوشانده ی اسطوخودوس در این فصل توصیه می شود همچنین بهتر از فسنجان درست شده با گوشت پرندگان به خصوص بلدرچین استفاده شود.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر بیان کرد: در این فصل عطسه، آبریزش و اسهال از جمله عواملی است که سبب می شوند تا مواد زائد بدن دفع شوند به همین دلیل طب سنتی مانع این عوامل نمی شود بلکه به دنبال این است تا عوارض آن را کم کند.
این متخصص طب سنتی با بیان این که عطسه و آبریزش در این فصل نشان دهنده ی سلامت بدن است عنوان کرد: بدن از طریق عطسه و آبریزش مواد زائدی را که در زمستان نهفته شده اند ،دفع می کند و برای کنترل این شرایط سعی شود هر صبح دو قطره از روغن بنفشه در بینی چکانده شود و از چای کوهی استفاده شود.
وی تصریح کرد:به دلیل جوشش خون و هیجانات بدن در این فصل توصیه می شود از عصبانیت و استرس دوری شود چرا که این شرایط سکته ی قلبی را افزایش خواهد داد به عمین دلیل استفاده از آرامش بخش ها در این فصل توصیه می شود.
معصوم زاده توصیه کرد:به دلیل خشکی و آلرژی در این فصل حمام ها در حدی نباشند که پوست را خشک کنند و استفاده از شوینده ها به طور قابل ملاحظه ای کم شود .