یا سخن دانسته گوی ای مرد عاقل یا خموش!


اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

آقای «دکتر سلام»

یادآوری 1
در جریان مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری در سال92 شاهد اظهارات و نقطه نظرات کاندیداهای شرکت‌کننده بودیم و شاه بیت آن مناظرات اظهارات آقای دکتر قالیباف درخصوص حوادث کوی دانشگاه و تبعات آن بود که با بیان اصطلاح گاز انبر از سوی آقای دکتر روحانی به آقای دکتر قالیباف مشخص شد و نتیجه آن شد که دیدیم.

یادآوری 2
در مراسم هفته درختکاری در تاریخ 15/12/89 آقای دکتر قالیباف شهردار تهران که میزبان مراسم بودند در حضور رئیس دولت دهم “دکتر احمدی نژاد”، با اظهار قدردانی و حمایت مجموعه شهرداری از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها خطاب به ریاست جمهور اظهار کردند « مجموعه شهرداری تهران، کلانشهرها و مراکز استانها در جلساتی که تشکیل می شود اقدام انجام شده دولت در اجرای طرح هدفمندی یارانه ها را بسیار دقیق و شجاعانه می داند و ما خود را موظف می دانیم تا در این راه همراه و کمک دولت باشیم ».

این اظهارات شهردار محترم در شرایطی اعلام می شود که در آن زمان بین دولت و شهرداری تهران بر سر بودجه 2میلیارد دلاری مترو اختلاف نظر حاکم بود و تنها چند روز قبل از این مراسم نیز آقای محسن هاشمی فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم از مدیریت مترو تهران استعفا کرده بود.

اما باز هم نتیجه آن شد که دیدیم «نه بودجه ای پرداخت شد و نه اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، آنچنان دقیق و شجاعانه بود».

حال با عنایت به یادآوری‌های ذکر شده و مرور سخنان آقای دکتر قالیباف در مراسم یک گروه خاص به ایشان توصیه می‌شود که اولا به حافظه ملت شریف ایران و مسئولان شک نکنند و ثانیا مراقب این موضوع باشند که بیان اظهارات و نقطه نظرات، بنا به فراخور حاضران در مراسم، نهایتا چه بازتابی برای وجهه شخصیتی ایشان و احیانا کسب طرفدار در انتخابات های آتی خواهد داشت.

بر بساط نکته دانان خود فروشی شرط نیست
یا سخن دانسته گوی ای مرد عاقل یا خموش
تا انتخابات ریاست جمهوری 96 باقی بقایتان

آفتاب یزد /  مهدی علی بیگی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *