قسم به نام رئیس جمهور به جای نام خدا!


روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

کارمندان و اعضای جدید عالی‌رتبه در دولت تاجیکستان از این به بعد به نام رئیس جمهوری سوگند یاد می‌کنند.

این تصمیم در پی ایجاد اصلاحات در قانون اساسی این کشور درباره «دولت و وضع حقوقی اعضای مجلس‌های ملی و نمایندگان» در مجلس این کشور گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری آزادگان تاجیکستان، به این طریق، اعضای دولت تاجیکستان در زمان شروع اجرای منصب و وظیفه دولتی به نام رئیس جمهوری قسم یاد کرده و وعده خواهند داد که تمام نیروی خود را برای توسعه و بالا بردن آبروی تاجیکستان در سطح جهانی صرف خواهند کرد.

نمایندگان مجلس نیز به نام مردم سوگند یاد خواهند کرد و به آنها وعده می‌دهند که در تحکیم وحدت ملی، استقلال دولتی، تامین حقوق و آزادی‌های انسان شریک می‌شوند و در تهیه و تصویب قوانین صادقانه و از روی وجدان عمل می‌کنند. این، جزئی از 41 تغییر در قانون اساسی این کشور است. زمان و مکان ادای سوگند اعضای حکومت و نمایندگان مجلس را خود رئیس جمهوری تعیین می‌کند. تحلیلگران و کارشناسان تاجیکستان می‌گویند سوگند یاد کردن به نام رئیس جمهوری بیانگر نبود حاکمیت قانونی در این کشور است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *