پوتین: دیپلمات های آمریکایی اخراج نمی شوند/ دیپلماسی مسکو آشپزخانه ای نیست


 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری آمریکا در باره واکنش به اقدام آمریکا برای اخراج 35 دیپلمات روسی از این کشور گفت: مسکو دیپلمات های آمریکایی را اخراج نمی کند و دیپلماسی خود را تا سطح آشپزخانه ای پائین نمی آورد.
به گزارش ایرنا، پس از ارائه فهرست 35 نفره دیپلمات های آمریکا برای اخراج از روسیه به پوتین، وی روز جمعه اعلام کرد: مسکو حق اقدام متقابل را برای خود محفظ می داند ولی براساس مصالح ملی و خردمندی عمل خواهد کرد.

 

رئیس جمهوری روسیه گفت: مسکو دیپلمات های آمریکایی را در پاسخ به اقدام های ضدروسی آمریکا اخراج نمی کند، اما با توجه به معیارهای بین المللی حق پاسخ دادن مناسب را دارد، ولی تا سطح دیپلماسی آشپزخانه ای پایین نمی آید.

 

وی گام های غیردوستانه دولت اوباما را دسیسه جویانه خواند که برای ضربه زدن بیشتر به روابط روسیه و آمریکا هدف گیری شده است.

 

پوتین افزود: بدیهی است، این اقدام ها با منافع ملت های روسیه و آمریکا متناقض است و با توجه به مسئولیت ویژه دو کشور برای حفظ امنیت جهانی، این رویکردهای واشنگتن به مناسبات بین المللی ضربه می زند.

پوتین گفت: اقدام های بعدی برای احیای روابط روسیه و آمریکا با توجه به سیاستی که دونالد ترامپ اتخاذ می کند، انجام می گیرد.

 

وی ادامه داد: برای دیپلمات های آمریکایی مساله ایجاد نمی کنیم و هیچ کس اخراج نمی شود.

 

اوباما روز پنجشنبه مجموعه ای از تحریم ها و اقدام ها از جمله اخراج 35 دیپلمات روسی را از آمریکا به عنوان پاسخ به حمله سایبری منتسب به روسیه اعلام و کاخ کرملین نیز تاکید کرد اقدام متقابل انجام خواهد شد.

بنا به دستور اوباما، واشنگتن به دیپلمات های روسی اخراج شده 72 ساعت فرصت داده خاک آمریکا را ترک کنند.

 

از سوی دیگر، واشنگتن دو مجتمع روسی در مریلند و نیویورک را با ادعای انجام فعالیت اطلاعاتی، بسته است.

 

رسانه های روسی اعلام کردند این دو مجتمع دارای موقعیت دیپلماتیک در واقع ویلاهای متعلق به روسیه در آمریکا است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *