لاریجانی: بابک زنجانی گفته میلیاردها تومان به انتخابات ریاست جمهوری کمک کرده است


صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه ایران با لحنی تند به انتقاد مقام‌های دولتی از جمله رئیس جمهور ایران به روند رسیدگی به پرونده بابک زنجانی واکنش نشان داده و در پاسخ به سوال حسن روحانی درباره سرنوشت پول‌های این پرونده این سوال را مطرح کرده که “پول‌های نهاد ریاست جمهوری کجا خرج می‌شود”.

آقای لاریجانی امروز دوشنبه (۱۳ دی) در دیدار با مسئولان عالی قضایی گفت تاخیر در رسیدگی به تخلفات مقامات مسئول، به این علت است که اولویت اصلی بازگرداندن اموال بوده است.

رییس قوه قضائیه ایران همچنین خبر داده است که وزرای سابق و دیگر مقاماتی که با پرونده بابک زنجانی مرتبط بوده‌اند، تبرئه نشده‌اند، برایشان قرار منع تعقیب صادر نشده و پرونده‌شان هنوز باز است.

وقتی صدا وسیما ناچار به حذف اظهارات رئیس قوه قضاییه می شود

زنگنه: دو هزار میلیارد تومان از بدهی بابک زنجانی پرداخت شده است

او اتهام پرده‌پوشی در پرونده آقای زنجانی را رد کرد و گفت این قوه تلاش کرده “حرمت برخی” را حفظ کند چون آقای زنجانی در جریان بازجویی‌ها “خیلی مطالب” گفته است.

آقای لاریجانی از بابک زنجانی نقل کرده که این متهم “میلیاردها تومان به انتخابات رئیس جمهور کمک کرده است”. با وجود این رئیس قوه قضاییه ایران تاکید کرده است که سخنان بابک زنجانی را مطابق واقعیت نمی‌داند و افزوده “اگر می خواستیم رسیدگی کنیم باید همه کسانی را که مرتبط بودند احضار می کردیم.”

رئیس قوه قضاییه ایران از مواضع رئیس جمهوری و رئیس مجلس گله کرد

صادق لاریجانی اظهارات روحانی را توهین به دستگاه قضایی دانست

rouhaniحسن روحانی از روند رسیدگی به پرونده بابک زنجانی انتقاد کرده بود

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران هفته گذشته با انتقاد از روند بررسی پرونده بابک زنجانی این سوال را مطرح کرده بود که این متهم “به کجا وصل بوده چه کسانی شریکش بودند و در چه رده و درجه‌ای قرار داشتند”.

آقای روحانی با اشاره به حکم اعدامی که برای بابک زنجانی صادر شده پرسیده بود “پول چه شد؟ کجا رفت؟ چه کسانی نقش داشتند؟”

آقای لاریجانی امروز در واکنش به سخنان آقای روحانی گفته است که “اتفاقاً ما هم دنبال همین هستیم که معلوم شود که پول ها کجا خرج شده است؟ پول‌های نهاد ریاست جمهوری کجا خرج می‌شود؟”

zanjani
بابک زنجانی به اعدام محکوم شده است

رئیس قوه قضاییه ایران گفته رد پول هایی که به بابک زنجانی داده شد در اختیار بانک مرکزی و وزارت خارجه است و تاکید کرده که این موضوع به قوه قضائیه ربطی ندارد.

حکم اعدام بابک زنجانی حدود یک ماه پیش در دیوان عالی کشور تایید شد. اتهام اصلی آقای زنجانی این است که در زمان تحریم‌های وضع شده علیه ایران بر سر برنامه هسته‌ای بیش از دو میلیارد دلار نفت ایران را فروخته اما پول آن را به دولت برنگردانده است.

+حکم اعدام بابک زنجانی تائید شد

آقای روحانی در سخنان هفته گذشته خود همچنین گفته بود که از آغاز رسیدگی به اتهامات آقای زنجانی خواسته است که این پرونده به جای قوه قضاییه در اختیار وزارت اطلاعات قرار گیرد “اما به هردلیلی این نظر عملی نشد”.

صادق لاریجانی به این انتقاد هم واکنش نشان داده و گفته است که او خود هم در آن زمان از این پیشنهاد استقبال کرده ” اما بعد مکشوف شد که موانعی سر این کار است و این موانع هم از ناحیه قوه قضائیه نبوده است”.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *