شرکت کلینتونها در مراسم تحلیف ترامپ ۴۵ امین رئیس جمهور آمریکا


The Clintons and Bushes

دستیاران بیل و هیلاری کلینتون می گویند آن دو تصمیم دارند در مراسم ادای سوگند دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در واشنگتن شرکت کنند.

جورج دبلیو بوش و همسرش لورا هم اعلام کرده اند که در این مراسم حاضر خواهند شد چون می خواهند “شاهد انتقال صلح آمیز قدرت باشند.”

جورج بوش و پدرش جورج دبلیو بوش در این انتخابات با دونالد ترامپ رای ندادند.

پیروزی آقای ترامپ در انتخابات ۸ نوامبر مقابل هیلاری کلینتون بسیاری را غافلگیر کرد. او در روز ۲۰ ژانویه روی پلکان ساختمان کنگره آمریکا سوگند یاد خواهد کرد.

این درحالی است که آرای عمومی کلینتون نزدیک به سه میلیون بیش از ترامپ بود اما رئیس جمهور آمریکا براساس سیستم کالج انتخاباتی که بیشتر بر پیروزی های ایالتی متکی است مشخص می شود نه آرای مستقیم عمومی.

تحلیف اوبامامراسم تحلیف اوباما با حضور روسای جمهور سابق انجام شد

آقای ترامپ ۴۵ امین رئیس جمهور آمریکا خواهد بود.

تا پیش از روز سه شنبه فقط جیمی کارتر تنها رئیس جمهور سابق اعلام کرده بود که در این مراسم شرکت خواهد کرد.

جورج اچ دبلیو بوش، ۴۱ امین رئیس جمهور آمریکا، که ۹۲ سال دارد قبلا گفته بود که به دلیل سن بالا در مراسم شرکت نخواهد کرد.

آقای ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی با اشاره به حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ ادعای جورج بوش ۴۳ امین رئیس جمهور آمریکا دایر بر تامین امنیت کشور را به تمسخر گرفته بود.

او همچنین رئیس جمهور سابق را متهم به دروغ گویی در مورد وجود سلاح های کشتار جمعی در عراق کرد.

به علاوه جب بوش دیگر عضو خانواده بوش که در مرحله مقدماتی انتخابات حریف آقای ترامپ بود از حملات لفظی او در امان نبود و آقای ترامپ از جمله او را “بی حال” خواند.

آقای ترامپ در جریان مبارزات به هیلاری کلینتون هم لقب “هیلاری ناراست” داده بود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *